h

Ledenvergadering 21 november

Wat gaan we bespreken:

· de 2e concept stukken van het congres op 14-12-2019

· we gaan kiezen wie hier bij gaan zijn

· we gaan het nieuwe partij bestuur kiezen

Er valt wat te kiezen!

Op sp net kun je alle kandidaten terug vinden. En nog eens nalezen waarom zij zich kandidaat hebben gesteld

Mocht je nog geen account hebben op spnet kun je deze aanmaken met je lidnummer, deze staat op je ledenpas en ook op de label die bij de tribune zit

Het is een nog steeds mogelijk om je aan te melden voor de bijeenkomsten “politieke vorming en heel de mens”. Tijdens deze bijeenkomsten wordt dieper ingegaan op de vraag, waar staan we als SP voor en hoe dragen we dit uit. Ook wordt aandacht besteed aan zaken als functioneren in een steunfractie, bestuur of als raadslid. Dit beloofd een intressante aangelegenheid te worden waarbij ik er zeker van ben dat we middels goede discussies en gesprekken veel nuttige kennis zullen opdoen. Deze bijeenkomsten organiseren we regionaal. Mocht het vervoer een obstakel vormen kunnen we een bijdrage leveren in de vorm van reiskosten. Dat wil zeggen 2 maal in Waalwijk, 2 maal in Altena en 2 maal in Geertruidenberg.

De cursus wordt verzorgd door Provinciale Statenlid Nico Heijmans.

De cursus data zijn: 16-12-2019 en 20-01-2020, de overigen nog nader te bepalen

Juist in deze, voor onze partij, lastige fase is het belangrijk onze doelen duidelijk te stellen en onverstoorbaar verder te vechten voor onze idealen. We hopen dan ook op een grote opkomst onder de leden,en met een mooie open discussie een solide basis te leggen voor de toekomst van onze partij.

Namens het bestuur, met vriendelijke groet

Datum en tijd: 
donderdag, 21 november, 2019 - 20:00 tot 22:00
Waar: 
Buurthuis de Bolderik, Keyserstraat 2 in Sleeuwijk

U bent hier