h

Succesvolle aktie Werkendam

21 oktober 2006

Succesvolle aktie Werkendam

SP in actie in Werkendam in het kader van de tweede kamerverkiezingen 2006Op zaterdag 21 oktober hebben we onze stand opgezet in het centrum van Werkendam. Natuurlijk in het kader van de verkiezingen voor de 2e Kamer, maar natuurlijk ook om leden te werven, zodat we in de toekomst een eigen afdeling kunnen oprichten in Werkendam

Aan enthousiasme hadden we geen gebrek. Terwijl Gerard er voor zorgde dat ook in Werkendam en omgeving onze verkiezingsposter op de aanplakborden verscheen, waren we met 8 andere in Werkendam bezig. We hebben een boel folders verspreid en hebben weer met veel mensen op straat kunnen praten over onze plannen voor Nederland en natuurlijk voor Werkendam. Ook de pers was aanwezig om de SP in aktie te zien.
Het was ook leuk om te zien dat er ook op deze dag weer nieuwe gezichten te zien waren in de groep van aktieve leden. Ik wil dan ook Yvonne, Monique en Raymond bedanken voor hun inzet op deze dag. Mocht u nieuwsgierig zijn geworden, kom dan zaterdag 28 oktober naar Sleeuwijk waar we ons dan weer zullen laten zien middels onze stand en door weer te gaan folderen. We hopen ook dan weer veel nieuwe gezichten te zien van leden die ons komen helpen of die hun steun komen geven in deze drukke verkiezingstijd.

U bent hier