h

SP aanwezig en actief in Geertruidenberg

7 november 2006

SP aanwezig en actief in Geertruidenberg

Op zaterdag 11 november a.s. is de SP weer in aktie in Geertruidenberg in verband met de Tweede Kamerverkiezingen. De SP-kraam kunt u vanaf 11.00 uur vinden aan het Schonckplein. Een omdat het al wat kouder is zal de SP ook warme SoeP uitdelen. Het is uiteraard wel vegetarische soep. De soep is gemaakt door de kleinste soepfabrikant in Nederland volgens een recept van Johannes van Damme, de bekende culinair recensent uit Amsterdam.

De SP zal niet alleen met de kraam aanwezig zijn maar zal die dag ook in Geertruidenberg gaan folderen en roept iedereen op om op 22 november a.s. te gaan stemmen. Aangezien in de gemeente Geertruidenberg toch weer met het rode potlood gestemd moet gaan worden adviseren wij dan ook om ook echt rood te gaan stemmen: op de SP dus.

Wij roepen linkse kiezers dus op om hun hart en verstand te volgen en SP te stemmen anders komt er onherroepelijk een nieuw kabinet met opnieuw Balkenende aan het hoofd, gesteund door Wouter Bos. Als je geen spijt wil hebben van je stem, stem dan eens op de SP, want wat er met een stem op de PvdA gebeurt weet je nooit. De ene keer regeren ze met het CDA, de andere keer met de VVD (de paarse kabinetten) en straks misschien wel met allebei tegelijk.

Geen voedselbanken, maar sociaal beleid en werkgelegenheid. Geen JSF-straaljagers, maar echte vredesoperaties. Niet bezuinigen op pensioenen en AOW, maar de echte top-inkomens keihard aanpakken, dus aanpakken de mensen die in een week meer krijgen dan sommigen in een heel jaar. Het ontslagrecht moet in stand blijven want de bazen hebben al macht genoeg.

Stem op de SP, stem op Jan, en je krijgt Wouter erbij !

Voor meer informatie: www.geertruidenberg.sp.nl of bel met John Ligtvoet, voorzitter SP-afdeling (telefoon 52 15 07) of Joris Klaassen, fractievoorzitter in de gemeenteraad, telefoon. 52 42 97.

U bent hier