h

SP in Hooge en Lage Zwaluwe

4 november 2006

SP in Hooge en Lage Zwaluwe

Na Made hebben nu ook de inwoners Hooge en Lage Zwaluwe kennis kunnen maken met de SP. In het kader van de verkiezingscampagne voor de Tweede Kamer op 22 november hebben we ons deze keer laten zien Hooge en Lage Zwaluwe.

Een plakplaats wordt voorzien van een NU SP!-poster

In Lage Zwaluwe hadden we ons opgesteld bij de twee supermarkten die daar zijn. Hier hebben we onze SP-sponzen uitgedeeld. Zoals altijd zijn en blijven onze sponzen een gewild object en de meeste mensen waren er dan ook heel blij en verrast mee. We kregen dan ook hier veel positieve reactie┬┤s van de mensen.
In Hooge Zwaluwe hebben we ons ook laten zien. Duidelijk herkenbaar door onze mooie SP-hesjes, hebben we hier folders uitgedeeld. En ook hier waren de reactie┬┤s die we kregen vooral positief.
Deze aktie zal dan ook zeker een vervolg krijgen. Ook Hooge en Lage Zwaluwe zullen in de toekomst meer gaan zien van de SP.

U bent hier