h

Scholing en cursussen bij de SP

23 februari 2008

Scholing en cursussen bij de SP

Duizenden SP'ers zijn actief voor de partij, bijvoorbeeld als bestuurslid, campagneleider, activist of volksvertegenwoordiger.

Maar niemand wordt in zo'n functie geboren en er bestaan ook geen echte opleidingen voor. Om te verzekeren dat de SP kwaliteit levert op al deze fronten, verzorgt de afdeling Geertuidenberg een cursus voor haar leden. De cursus wordt over een aantal avonden gegeven. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ook alle andere leden de mogelijkheid hebben nader kennis te maken met het gedachtengoed van hun partij en zich nader te verdiepen in belangrijke politieke onderwerpen. Ook voor deze scholingen verzorgt het Studiecentrum cursusmateriaal. Onze eerste avond is 26 febr. en zal door Joris gegeven worden. We hebben elke 2 maanden een avond ingepland staan. Interesse? Meld je aan bij ondergetekende. Vervoer kan geregeld worden.

Johan Scholte
Werkgroep SP Woudrichem
Goudenregenhof 15
4285DK Woudrichem
0183-409022
woudrichem@sp.nl

U bent hier