h

Geslaagde leden bijeenkomst

16 december 2008

Geslaagde leden bijeenkomst


Op dinsdag 16 december hebben we weer een van onze ledenbijeenkomsten gehouden. Ondanks dat de opkomst iets minder was als de vorige bijeenkomst, was het zeer zeker weer een geslaagde avond.

Na een korte terugblik op het afgelopen jaar, konden we concluderen dat we het afgelopen jaar heel veel gedaan hebben voor onze SP leden. Naast de scholingsavonden zijn we o.a. ook naar de Tweede Kamer in Den Haag geweest en naar de SP fractie van Provinciale Staten in 's-Hertogenbosch. We hebben ons natuurlijk ook weer laten zien tijdens de Pinksterie en de Veerse Dag en ook tijdens onze wijkbezoeken hebben goede en leuke gesprekken gehad met de bewoners van onze gemeente.

Natuurlijk hebben we het ook gehad over onze plannen voor volgend jaar. En één ding is wel duidelijk geworden, 2009 zal een nog drukker jaar gaan worden. We gaan door met de dingen waar we al me bezig waren, zoals de scholingen, wijkbezoeken, Pinksterie en natuurlijk de Veerse Dag. Maar daarnaast zullen we het ook druk gaan krijgen met de Europese verkiezingen die volgend jaar gaan plaatsvinden en ook de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2010 zijn in volle gang.

Langs deze weg wil ik iedereen die zich het afgelopen jaar heeft ingezet voor de SP bedanken voor hun inzet en enthousiasme en ik hoop volgend jaar weer op jullie te kunnen rekenen.

En mede namens het bestuur wens ik iedereen hele fijne feestdagen.

John Ligtvoet

Afdelingsvoorzitter SP Geertruidenberg.

U bent hier