h

BEHOUD DE SUPERMARKT AAN DE BOTERPOLDERLAAN

25 februari 2010

BEHOUD DE SUPERMARKT AAN DE BOTERPOLDERLAAN

De afgelopen weken heeft de Socialistische Partij Geertruidenberg handtekeningen verzameld in de wijken rondom de supermarkt aan de Boterpolderlaan. Op donderdag 25 februari zullen deze worden aangeboden aan dhr. Span van de WSG en aan de gemeenteraad van Geertruidenberg.


Naar aanleiding van de aangekondigde plannen van het gemeentebestuur en de WSG om de huidige supermarkt aan de Boterpolderlaan te verplaatsen naar de Keizersdijk, heeft de SP een handtekeningenactie gehouden in de wijken Boterpolder, Sandoel en Heerenland.

Gevraagd werd aan de mensen of zij onze actie ondersteunden om de supermarkt niet te verplaatsen maar te behouden op de huidige lokatie. Onze actie werd ruim gesteund, praktisch iedereen die wij benaderd hebben, heeft de handtekeningenlijst getekend.

Argumenten waarom wij vinden dat de supermarkt aan de Boterpolderlaan moet blijven:
1. De lokatie is prima bereikbaar voor de mensen uit het Sandoel, Boterpolder en de nieuwe wijk Heerenland.
2. Op de huidige lokatie zijn goede parkeervoorzieningen en de supermarkt is goed bereikbaar (ook voor mensen uit Geertruidenberg, via bijvoorbeeld de voetgangersbrug)
3. Op het Sandoel en in de Boterpolder wonen veel oudere mensen die deze supermarkt nu gemakkelijk kunnen bereiken.
4. Verplaatsing van deze supermarkt naar de Keizersdijk zou een verschraling van de voorzieningen in de wijken Boterpolder, Sandoel en Heerenland betekenen.

U bent hier