h

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING OP DINSDAG 3 MEI 2011

25 april 2011

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING OP DINSDAG 3 MEI 2011

Hierbij nodigen wij alle leden uit voor de ALV van de afdeling Geertruidenberg (gemeenten Geertruidenberg, Drimmelen, Werkendam, Woudrichem en Aalburg). Tijdens het 2e deel van de vergadering die openbaar is, zal gedraaid worden de boeiende film (Ned. ondertiteling) “Capitalism: a love story”. De vertoning van de film begint om ongeveer 20.30 en is voor iedereen – ook voor niet-leden – toegankelijk en openbaar.

We vergaderen in Nieuwendijk omdat het aantal leden in het Land van Heusden en Altena de laatste maanden behoorlijk is toegenomen. Met name in de gemeente Woudrichem. De vergadering wordt dus gehouden te Nieuwendijk in het Dorpshuis Tavenu aan de Singel 16-a en begint om 20.00 uur. Naast de gebruikelijke agendapunten wordt die avond ook een film gedraaid. De film “Capitalism, a love story” Deze film is een Amerikaanse documentaire uit 2009 (regie Michael Moore). De film gaat vooral over de financiële crisis van 2007 – 2008 en stelt vragen bij het Amerikaanse economische systeem en het kapitalisme. In Nederland
zien we ook hoe het kabinet steeds meer kiest voor ongebreideld kapitalisme. Hiervan worden kwetsbare groepen de dupe zoals gehandicapten, zieken, ouderen door forse bezuinigingen op de bijstand, sociale werkvoorziening, wajong en door privatisering van de zorg en gezondheidszorg.

Piet de Peuter (voorzitter)

U bent hier