h

Kom naar de conferentie klimaatrechtvaardigheid!

25 september 2018

Kom naar de conferentie klimaatrechtvaardigheid!

Foto: SP

Op zaterdag 6 oktober organiseert de SP een conferentie over klimaatrechtvaardigheid in de Lichtfabriek in Haarlem. We maken ons allemaal zorgen over de toekomst van onze aarde, maar het huidige klimaatbeleid is eveneens een grote zorg. De energierekening gaat met 150 euro omhoog en mensen dreigen veel geld te moeten investeren in het verduurzamen van hun woning. Ondertussen worden de grote vervuilers, zoals Shell, nog steeds gepamperd. De SP vindt het huidige klimaatbeleid, waarbij huishoudens betalen en grote vervuilers worden ontzien, onrechtvaardig en pleit daarom voor klimaatrechtvaardigheid. 

Tijdens de klimaatconferentie op 6 oktober geven sprekers hun visie op het huidige klimaatbeleid. Ook presenteren wij onze eigen plannen voor klimaatrechtvaardigheid. Sprekers zijn onder andere Shivant Jhagroe, universitair docent bestuurskunde aan de Universiteit Leiden en Robert Vergeer, econoom bij milieu- en klimaatonderzoeksbureau CE Delft.

De conferentie is van 11:00 tot 16:00 uur (10:30 inloop). Wil je aanwezig zijn? Meld je dan hieronder snel aan, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen.

https://doemee.sp.nl/klimaat

Reactie toevoegen

U bent hier