h

SP Geertruidenberg helpt in Waalwijk met de actie tegen het fracken.

28 september 2018

SP Geertruidenberg helpt in Waalwijk met de actie tegen het fracken.

Foto: SP

Sandra Beckerman legt aan o.a  SP Geertruidenberg uit wat de bedoeling is en een enthousiaste groep sp-ers uit heel brabant trekt de wijken in om mensen te informeren over het fracken en hoe er bezwaar gemaakt kan worden.

Nadat er meer dan 300 verklaringen getekend zijn, is er een vervolg avond in het nH hotel geweest met Statenlid Maarten Everling en Sandra Beckerman. Er waren een 20 tal mensen aanwezig waarvan 10 wilde helpen en bedenken van ludieke acties om vooral het fracken onder de aandacht te krijgen van het overgrote deel van Waalwijk.

Foto: SP

Er zijn tijdens de 80 van de langstraat die start en finished in Waalwijk stickers en buttons uitgedeeld.

Over andere acties wordt nog nagedacht. Wordt vervolgd…..

Reactie toevoegen

U bent hier