h

23 september: ledenvergadering

17 september 2019

23 september: ledenvergadering

Foto: SP

 

De belangrijkste onderwerpen tijdens deze vergadering zijn de volgende.

We gaan de concept congresstukken alsmede de voordrachten voor het nieuwe partijbestuur (landelijk) bespreken. Deze stukken zijn te vinden op SP net. Je kunt hier een account aanmaken met je lidnummer. Deze staat op je pas en ook op het adres label van de Tribune

Op 5 oktober is er een regioconferentie, op de alv zullen we de afgevaardigden kiezen die hier naar toe willen.

Er is een mogelijkheid je aan te melden voor de cursus “politieke vorming en heel de mens” Tijdens deze cursus word dieper ingegaan op de vraag, waar staan we als SP voor en hoe dragen we dit uit. Ook word aandacht besteed aan zaken als functioneren in een steunfractie, bestuur of als raadslid. Dit beloofd een interessante aangelegenheid te worden waarbij ik er zeker van ben dat we middels goede discussies en gesprekken veel nuttige kennis zullen opdoen.

Deze cursus organiseren we regionaal. Dat wil zeggen 2 maal in Waalwijk, 2 maal in Altena en 2 maal in Geertruidenberg.

De cursus word verzorgt door Statenlid Nico Heijmans.

De cursus data zijn :4/18-11-2019, 2/16-12-2019 en 6/20-01-2020

Het is de bedoeling dat 2e Kamerlid Ronald van Raak op de 2e cursus avond aanwezig is om met ons in gesprek te gaan.

Het plaatselijk bestuur ontvouwd de plannen en acties voor de aankomende tijd en doelstellingen voor de toekomst. Graag zouden we ook van jullie horen of er nog zaken zijn die de aandacht vragen.

Juist in deze voor onze partij lastige fase is het belangrijk onze doelen duidelijk te stellen en onverstoorbaar verder te vechten voor onze idealen. We hopen dan ook op een grote opkomst onder de leden en met een mooie open discussie een solide basis te leggen voor de toekomst van onze partij.

Locatie: schattenlijn Vismarktstraat 4A 4931 AZ Geertruidenberg

Aanvang 20:00 uur zaal open vanaf 19:30

Reactie toevoegen

U bent hier