h

Actie in Raamsdonksveer tegen de huurverhoging

27 mei 2020

Actie in Raamsdonksveer tegen de huurverhoging

Foto: Diana Vondeling

Zaterdag trokken SP-ers van afdeling Geertruidenberg door de Prinsessenbuurt en de Bomenbuurt om posters te verspreiden in verband met de actie tegen de huurverhoging. Waar je zou verwachten dat de (sociale?!?) verhuurders in deze crisis tijden van Corona wel rekening zouden houden met de financiele gevolgen voor hun huurders heeft men bij Thuisvester besloten de maximale verhoging van 6.5% door te voeren. Schandalig, 0% is genoeg en dat hebben we de mensen in Raamsdonksveer laten weten.

Foto: Diana Vondeling

Een week eerder trokken Joeri en Jan al door de wijk Sandoel en komende week komt ook Raamsdonk nog aan de beurt.

De actie steunen kan via onderstaande link.
https://doemee.sp.nl/stop-de-huurverhoging

Reactie toevoegen

U bent hier