h

Verkeersplan SP in gemeenteraad

25 maart 2007

Verkeersplan SP in gemeenteraad

Donderdag 29 maart zal het ingediende voorstel van de SP in de gemeenteraad worden behandeld. Om het een en ander kracht bij te zetten zal er ook gebruik gemaakt worden van spreektijd. Al je tijd hebt, ga dan ook naar het gemeentehuis. Laat zien hoe belangrijk je veilig verkeer in de gemeente vindt.

De afdeling van de SP in gemeente Geertruidenberg is nu al geruime tijd bezig met de verkeerssituatie vanaf het politieburo tot aan de oversteekplaats bij het Dongemond College. Verkeer dat aan de verkeerde kant van de weg rijdt, gevaarlijk oversteken, verkeersborden en strepen op de weg die op geen enkele wijze met welke wet dat ook stroken.
We willen dat de wethouder zich minder verschuilt achter allerlei onderzoeken, maar eens spijkers met koppen slaat. Je kunt gewoonweg niet wachten tot het fout gaat.

U bent hier