h

Nieuws uit 2006

30 december 2006

De SP de wijk in rondom "de Peuzelaar"

De SP heeft woensdagavond in de omliggende straten bij basisschool "de Peuzelaar" gevraagd aan de mensen die daar wonen hoe ze dachten over het feit dat het "trapveldje" dat daar ligt weggaat omdat er huizen op komen. Daarnaast zijn er nog andere vragen gesteld over de wijk zelf, en hoe mensen daar over dachten. De resultaten zullen snel volgen.

Lees verder
19 december 2006

Coalitie snoert de raad het liefst de mond!

Raamsdonksveer, 20 december, 2006, Vorige week hebben alle fractievoorzitters van de politieke partijen uit Geertruidenberg uitvoerig gediscussieerd over de lengte van raadsvergaderingen. Het verbaasd de SP echter dat bijna alle partijen graag zien dat de vergadertijden verkort worden. Volgens de SP gaat kwaliteit altijd boven kwantiteit, met andere woorden: We moeten niet gaan beknibbelen op de kwaliteit en de democratie de mond snoeren om de vergaderingen maar kort te kunnen houden!

Lees verder
27 november 2006

SP wenst geen achterkamertjes politiek

Dit college gaat te gemakkelijk om met de beslotenheid van vergaderingen.

Lees verder
23 november 2006

Beter en Socialer

Het werk en de inzet van een heleboel SP-ers, van Kamerleden tot Vrijwilligers, die zich dagelijks inzetten voor een socialer en beter Nederland, is beloond. Het volk heeft gesproken. Het moet Socialer en Menselijker.

Lees verder
19 november 2006

Slot-offensief zeer geslaagd

Met een groots slot-offensief zijn we de laatste dagen voor de verkiezingen ingegaan. Vrijdag hebben we onze stand opgesteld op de weekmarkt van Geertruidenberg. Hier hebben we natuurlijk onze SoeP en SPonsjes uitgedeeld. Zowel de SoeP als de SPonsjes vonden gretig aftrek. We hebben weer met veel mensen gesproken en ook een groot aantal daarvan kunnen overtuigen van onze standpunten.

Lees verder
18 november 2006

SP verkiezings eindsprint in Raamsdonksveer en Terheijden

Op zaterdag 18 november wordt de eindspint getrokken in Raamsdonksveer en Terheijden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier